Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
ÎNREGISTREAZĂ-TE
ANTREPRENORIAT. OPORTUNITATE PENTRU UN VIITOR MAI BUN!

INVESTEȘTE ÎN OAMENI!

GRUP ȚINTĂ

INFORMAȚII GENERALE

„Anteprenoriatul – oportunitate pentru un viitor mai bun!” este un proiect care se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani, in special celor din categoria de varsta 18-25 ani inmatriculati in invatamantul superior, si care doresc sa initieze o activitate independenta. In cadrul proiectului se va asigura consiliere si certificare intr-un program de formare profesionala continua acreditat in domeniul educatiei antreprenoriale. Criteriul de selectie pentru accesul la program fiind motivatia pentru antreprenoriat.
Membrii grupului tinta selectat trebuie sa aiba domiciliul/resedinta in Regiunea Sud Est (judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea) si Regiunea Sud Muntenia (judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman).

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015. Toate drepturile rezervate. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare.