Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
ÎNREGISTREAZĂ-TE
ANTREPRENORIAT. OPORTUNITATE PENTRU UN VIITOR MAI BUN!

INVESTEȘTE ÎN OAMENI!

NOUTĂȚI

 

19.06.2015

S-a publicat lista rezultatelor finale in cadrul concursului "Antreprenoriatul - oportunitate pentru un viitor mai bun".

Descarcă aici.

S-a publicat lista rezultatelor finale in cadrul concursului "Antreprenoriatul - oportunitate pentru un viitor mai bun".

Descarcă aici.

S-a publicat lista de persoane care au primit invitatia pentru depunere planuri de afaceri in cadrul concursului "Antreprenoriatul - oportunitate pentru un viitor mai bun".

Citeste aici.

27.04.2015

Pentru completarea online a grilei de evaluare preliminara se prelungeste termenul pana pe data de 03.05.2015

22.04.2015

Maine, 23 aprilie, se da startul la concursul de idei de afaceri!

 

Ai sansa sa-ti deschizi propria afacere: incepand cu data de 23 aprilie poti participa la concursul de idei de afaceri in urma caruia se vor desemna 40 de planuri de afaceri castigatoare care primesc sub forma de ajutor de minimis maxim 25.000 de euro fiecare!

Pentru detalii, va rugam sa consultati regulamentul concursului.

Pentru inscriere la concurs si detalii legate de procedura de incriere trebuie sa apasati butonul

INREGISTREAZA-TE. Inregistrarea se va face online, pe baza de username si parola pe care va trebui sa le solicitati printr-o procedura foarte simpla.

Termenul limita de inscriere este 28.04.2015. Grabiti-va!

26.02.2015

Proiectul este in parteneriat cu SC Fergus Green Investment SRL si se deruleaza in regiunile Sud Muntenia (judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman) si Sud Est (judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea), in perioada 06.02.2015 – 06.12.2015.
Scopul proiectului este acela de a consilia 500 de persoane si de a forma in domeniul antreprenorial 400 de persoane cu varsta peste 18 ani, din care cel putin 50% persoane din categoria 18-25 ani inmatriculati in invatamantul superior, persoane care doresc sa initieze o activitate independenta, prin programe de formare profesionala acreditate si participare la campanii de informare, conferinte, care sa le dezvolte competente antreprenoriale si manageriale. Prin acest proiect, se urmareste cresterea abilitatii celor 500 persoane din grupul tinta de a materializa idei de afaceri, si asigurarea unor oportunitati sporite pentru participarea activa, cat si cresterea adaptabilitatii pe o piata a muncii flexibila si inclusiva. In plus, in cadrul proiectului se vor infiinta 40 de intreprinderi noi prin acordarea de subventii sub forma de ajutor de minimis in cele 2 regiuni.

11.05.2015

11.06.2015

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015. Toate drepturile rezervate. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare.