Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
ÎNREGISTREAZĂ-TE
ANTREPRENORIAT. OPORTUNITATE PENTRU UN VIITOR MAI BUN!

INVESTEȘTE ÎN OAMENI!

GRUP ȚINTĂ

PROCEDURA DE SELECȚIE

Cine se poate înscrie? Proiectul a fost creat pentru pentru a veni în sprijinul persoanelor cu vârsta peste 18 ani, care doresc să inițieze o activitate independentă , cu accent pe persoanele din categoria de vârsta 18-25 de ani, înmatriculate în învățământul superior. Toți cei care doresc să beneficieze de activitățile proiectului trebuie să aibă domiciliul în regiunile Sud-Est(Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea, Vrancea) și Sud-Muntenia(Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman). Pentru înscrierea în cadrul proiectului, persoanele interesate, trebuie să facă dovada apartenenței la grupul țintă vizat de proiect prin furnizarea unui act de identitate și a unei adeverințe de la instituția de invățămant superior în cadrul careia este inscrisă.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015. Toate drepturile rezervate. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare.