Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
ÎNREGISTREAZĂ-TE
ANTREPRENORIAT. OPORTUNITATE PENTRU UN VIITOR MAI BUN!

INVESTEȘTE ÎN OAMENI!

START UP

INFORMAȚII DESPRE CONCURS

Anunt redeschidere concurs planuri de afacere

POSDRU/176/3.1/S/149699, „Antreprenoriatul – oportunitate pentru un viitor mai bun!”

 

Va anunțăm că începând cu data de 16.05.2015, se redeschide aplicația online de completare a grilei de evaluare preliminară în cadrul concursului de planuri de afacere „Antreprenoriatul – oportunitate pentru un viitor mai bun”.( http://www.antreprenoriatpentruviitor.ro/index.html)

 

Termenul de completare a acestei grile de evaluare este de 22.05.2015.

 

Redeschiderea aplicației online va fi făcută pentru județele:

Brăila

Buzău

Galați

Tulcea

Vrancea

Argeș

Călărași

Giurgiu

Ialomița

Prahova

Teleorman

Dambovita

Constanta

 

Descarca aici Addendum.

 

Cei care vor completa grila de evaluare și vor primi invitație din partea SC Merlin Business Consulting SRL, vor depune planuri de afacere în conformitate cu Regulamentul Concursului și modificările ulterioare, până la data de 29.05.2015. Regulamentul Concursului si documentele aferente acestuia se găsesc pe site-ul proiectului http://www.antreprenoriatpentruviitor.ro/.

Pentru a urgenta procesul de ealuare și pentru a avea timp pentru întocmirea planului de afaceri, canditații ce urmează să se înscrie în noul apel de planuri de afaceri vor primi invitația de depunere planuri de afaceri cel târziu a doua zi după încărcarea și validarea acesteia în sistem.

S-a publicat lista de persoane care au primit invitatia pentru depunere planuri de afaceri in cadrul concursului "Antreprenoriatul - oportunitate pentru un viitor mai bun"

Descarca aici

 

Proiectul cuprinde activități orientate către dezvoltarea competențelor antreprenoriale și manageriale cu scopul de a îmbunătății performanța și a crește accesul la formare profesională a persoanelor cu vârsta peste 18 ani interesate să-și deschidă o afacere, din care cel puțin 50% persoane sunt din categoria de vârstă 18-25 de ani, înmatriculați în învățământul superior. Proiectul își propune să genereze un număr crescut de afaceri(40 de noi întreprinderi), să crească abilitățile și competențele profesionale pentru un număr de 500 de persoane.

 

Acest proiect este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

 

Prezentul addendum modifică și completează Regulamentul nr. 1 din 22.04.2015 din cadrul concursului „Antreprenoriatul – oportunitate pentru un viitor mai bun”. Descarcă aici.

 

Opis plan de afacere. Descarcă aici.

Addendum. Descarcă aici.

Anexe conform adendum. Descarca aici

 

 

Mâine, 23 aprilie, se da startul la concursul de idei de afaceri!

 

Ai sansa sa-ti deschizi propria afacere: incepand cu data de 23 aprilie poti participa la concursul de idei de afaceri in urma caruia se vor desemna 40 de planuri de afaceri castigatoare care primesc sub forma de ajutor de minimis maxim 25.000 de euro fiecare!

 

Descărcați informațiile cu privire la procedura de înscriere în proiect.

Pentru detalii, va rugam sa consultati:

Regulamentul concursului

Dosar Plan Afaceri

Anexa nr. 11_Grila de evaluate tehnico-financiara

ANEXA nr.10_ Grila de evaluare a conformitatii adminsitrative si eligibilitătii.

 

Pentru inscriere la concurs si detalii legate de procedura de incriere trebuie sa apasati butonul

INREGISTREAZA-TE. Inregistrarea se va face online, pe baza de username si parola pe care va trebui sa le solicitati printr-o procedura foarte simpla.

 

Pentru completarea online a grilei de evaluare preliminara se prelungeste termenul pana pe data de 03.05.2015.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Copyright 2015. Toate drepturile rezervate. Politica de confidențialitate. Termeni de utilizare.